نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

آرد دو پيمانه
ماست دو قاشق سوپخوري
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل و آب ولرم به ميزان لازم
پياز دو عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفري خردشده يك تا دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم

سمبوسه مرغ

سمبوسه مرغ

طرز تهيه

پيازها را خرد كرده و در روغن كمي تفت مي‌‌دهيم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پياز اضافه مي‌‌كنيم و نمك، فلفل و جعفري خردشده را هم با مواد مخلوط مي‌‌كنيم تا به خورد هم بروند.

در ظرف ديگري آرد، روغن مايع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه مي‌‌كنيم تا خمير يك‌دستي به دست آيد. بعد در يك سطح آرد پاشيده و خمير را با وردنه باز مي‌‌كنيم و با ليوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمي گذاشته و لبه‌هاي خمير را با چنگال كاملا مي‌‌بنديم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ مي‌‌كنيم.




:: موضوعات مرتبط: انواع ساندویچ , ,
:: بازدید از این مطلب : 941
|
امتیاز مطلب : 496
|
تعداد امتیازدهندگان : 226
|
مجموع امتیاز : 226
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ گوشت چرخ کرده یا ماهیچه مرغ: ۵۰۰ گرم
▪ ماست: ۱ لیوان
▪ رب گوجه فرنگی: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
▪ پودر نارگیل: ۳ قاشق غذاخوری
▪ زنجفیل و سیر رنده شده: هر کدام ۱ قاشق مرباخوری
▪ پیاز: ۲ عدد بزرگ
▪ زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به دلخواه
▪ گشنیز خرد شده: نصف استکان
▪ فلفل سبز: ۵ تا ۶ عدد
▪ پودر کاری: ۳ تا ۴ قاشق مرباخوری
▪ زیره سبز کوبیده: نصف قاشق مرباخوری
▪ گوجه فرنگی رنده شده: ۲ عدد

طرز تهیه


پیاز را سرخ کرده، سیر و زنجفیل را اضافه کرده تفت می دهیم. سپس گوجه فرنگی رنده شده را ریخته و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. بعد ماست را اضافه کرده و در حال هم زدن تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود. سپس ادویه ذکر شده را ریخته کمی تفت می دهیم، بعد ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم تا بپزد. فلفل سیاه و گشنیز را اضافه کرده می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد.
سپس داخل گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز، سیر و زنجفیل رنده شده، پودر زیره سبز، پودر کاری، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه و نمک هر کدام نصف قاشق چایخوری اضافه کرده و مخلوط می کنیم و کوفته های کوچک درست کرده در روغن تفت می دهیم و در مایه کاری می ریزیم تا بپزد و جا بیفتد.
بعد از جا افتادن کاری آن را در ظرفی می گذاریم و روی آن گشنیز ریخته سرو می کنیم.
کاری را با مرغ نیز می توان پخت با این تفاوت که بعد از سرخ کردن پیاز، سیر و زنجبیل مرغ را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم و بعد تمام مواد ذکر شده را با آن اضافه کرده دوباره تفت می دهیم تا آبش خشک شود. اگر مرغ پخته بود خیلی کم آب جوش به آن اضافه می کنیم و بعد فلفل سبز و گشنیز می ریزیم و می گذاریم تا جا بیفتد. بعد در ظرفی کشیده روی کاری مقداری گشنیز می ریزیم و سر سفره می بریم.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 836
|
امتیاز مطلب : 89
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم (قطعات ۲ سانتی)
▪ پیاز بزرگ: ۱ عدد
▪ لپه: ۱ استکان (از قبل خیس شده)
▪ کدو سبز: ۱ کیلو
▪ رب: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک، گرد لیمو و فلفل سیاه: به میزان لازم
▪ زرد چوبه: به میزان کافی
▪ زعفران و روغن: به مقدار کافی

طرز تهیه


پیاز را رنگینی خرد کرده و سرخ می کنیم. سپس گوشت را اضافه کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم. لپه را که از قبل خیس کردیم به همراه گوشت کمی تفت می دهیم تا بوی خامی لپه از بین برود.
در این مرحله زردچوبه و رب را اضافه می کنیم. لازم است که رب را تفت دهیم چون باعث لعاب دار شدن خورش می شود. ۳ تا ۴ لیوان آب روی آن ریخته و به محض این که جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم خوب بپزد.
کدو را از قبل شسته و از وسط دو نیم کرده یا حلقه حلقه برش می دهیم و داخل روغن کمی سرخ می کنیم. ۲۰ دقیقه قبل از این که ظرف را از روی حرارت بر داریم کدوهای سرخ شده را روی خورش چیده و زعفران آب کرده، گرد لیمو یا آب لیمو، فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم تا خورش آماده شود.
▪ نکته:
برای شفاف شدن خورش و سلامت گوشت بهتر است گوشت خرد شده را در ظرفی ریخته و روی آن آب سرد بریزیم و روی حرارت قرار دهیم. به محض این که جوش آمد، کف و خونابۀ گوشت را بیرون ریخته و روی آن آب گرفته و سپس با پیاز سرخ کنیم.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 906
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 27
|
مجموع امتیاز : 27
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت با استخوان - 750 گرم
باميه - 750 گرم
رب گوجه فرنگي - دو قاشق سوپخوري
آبليموي تازه - دو تا سه قاشق سوپخوري
پياز سرخ كرده - دو قاشق سوپخوري
نمك و فلفل - به ميزان لازم

خورشت بامیه

خورشت بامیه

طرز تهيه

پياز داغ را آماده كرده و گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم حدود سه دقيقه تفت داده، سپس دو تا سه ليوان آب به آن اضافه كرده و مي‌گذاريم گوشت بپزد.

 باميه‌ها را پس از تميز كردن و شستن (نبايد زياد باميه‌ها را كوتاه كرد، كافي است كمي چوب‌هاي ته آن را بگيريم) در ظرفي حاوي آب جوش كه كمي نمك به آن اضافه كرده‌ايم ريخته و پنج دقيقه مي‌جوشانيم، سپس در صافي ريخته تا آب اضافه آن برود.

 پس از اين كه گوشت پخت رب، آبليمو، نمك و فلفل را به خورش اضافه كرد، باميه‌ها را در خورش ريخته و مي‌گذاريم پنج دقيقه ديگر بجوشد تا خورش آماده شود.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 833
|
امتیاز مطلب : 86
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده 500 كيلوگرم
پياز دو عدد
هويج 200 كيلوگرم
سيب‌زميني يك عدد
گوجه‌فرنگي يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
عصاره گوشت يك بسته
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

خورش کوفته قلقلی

خورش کوفته قلقلی

طرز تهيه

ابتدا گوشت‌ها را با نمك، فلفل، زردچوبه و يك عدد پياز رنده‌شده مخلوط كرده و كاملا ورز دهيد سپس به صورت گلوله‌هاي كوچك در آورده و در روغن سرخ كنيد. آن‌گاه يك عدد پياز ديگر را خرد كرده و در روغن تفت دهيد سپس هويج را نگيني خرد كرده و به همراه سيب‌زميني، گوجه‌فرنگي و مقداري رب گوجه‌فرنگي به مواد بيافزاييد و در پايان عصاره گوشت را در دو ليوان آب جوش حل كرده و به مواد اضافه كنيد. در اين لحظه در ظرف را بگذاريد تا مواد كمي بپزند و مزه بگيرد بعد از اين‌كه سيب‌زميني و هويج كمي پخته شد كوفته قلقلي‌ها را به همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و كمي صبر كنيد تا خورش جا بيافتد در آن وقت حرارت را خاموش كرده و با نارنج تازه سرو كنيد.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 861
|
امتیاز مطلب : 84
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت گوساله - 100 گرم
پياز - يك عدد
رب گوجه‌فرنگي - 30 گرم
عصاره‌ي گوشت - نصف يك قرص
آب - نصف ليوان
گوجه خرد شده - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم
كاهو - به ميزان لازم
نمك و فلفل و آبليمو - به ميزان لازم

روست بیف

روست بیف

طرز تهيه

ابتدا پياز و گوشت را با هم تفت مي‌دهيم تا كمي طلايي شود، سپس رب گوجه‌فرنگي و گوجه‌ خرد شده را با آن تفت مي‌دهيم و عصاره‌ گوشت را داخل نصف ليوان آب حل كرده و روي مواد مي‌ريزيم و به آن فلفل سياه و آبليمو و نمك افزوده، روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا خوب غليظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ريخته و با كاهو سرو مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: انواع ساندویچ , ,
:: بازدید از این مطلب : 588
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تمبر هندی 1 بسته
موسیر 50 گرم
هویج 3 عدد
خیار 3 عدد
رب انار ترش 1 لیوان
بادمجان متوسط 3 عدد
سیر 1 بوته
کرفس 2 -3 شاخه
گل کلم 1 کیلو
فلفل سبز ریز50 گرم
ادویه ترشی 1-2 ق . س (سوپخوری)
گوجه فرنگی کال 5 عدد
اب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
سبزی معطر(نعناع. گشنیز،مرزه و ترخون)

طرز تهیه

فلفل سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک میجوشانیم تا کمی نرم شودو درون یک صافی ریخته ،تمبر هندی را درون ظرفی ریخته سرکه رویش ریخته و هم میزنیم تا هسته ان جدا شود و در صافی ریخت گوجه ها را نگینی خرد کرده و سیرها و سیب زمین ها و هویج را ریز خرد کرده همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

موارد لازم

سرکه نیم کیلیو
نمک  :   قدری
آب لیموترش  :  ۰.۵ لیتر
انبه  :  ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم
زعفران  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
هل  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
دارچین  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
خاک قند  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
چون معمولاً انبه خشک در دسترس می‌باشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به طریق ذیل عمل می‌کنیم:
انبه را یک شب در آب لیمو حل می‌کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می‌نمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه می‌کنیم، مقدار خاک قند و سایر ادویه‌جات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست داریم می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
بعد سرکه را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد.



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 493
|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

خیار ریز و قلمی 20 عدد
آب 2 لیتر
نمک 4/3 لیوان
جعفری،ریحان،ترخون 200 گرم
سیر 15 تا 20 حبه
فلفل قرمز تند تعدادی
تخم گشنیز نکوبیده 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت

بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،فلفل و حبه های

سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا

کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از 4 تا 7 روز

خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در

سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن

می شود.



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 411
|
امتیاز مطلب : 90
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گل كلم  يك كيلو و نيم
كلم برگ سفيد  نيم كيلو
سبزي معطر * پاك شده  نيم كيلو
كرفس خرد شده  نيم كيلو
هويچ خرد شده  نيم كيلو
سير  به دلخواه
فلفل قلمي سبز تند  200 گرم
بادمجان  يك كيلو
پياز ريز  300 گرم
موسير  100 گرم
سيب ترشي  نيم كيلو
نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه  روي هم 1 ليوان پر
ادويه ترشي **  به دلخواه
سركه قرمز  به مقدار لازم
خيار  200 گرم

طرز تهيه

سبزي را پاك كنيد و خوب بشوئيد و بگذاريد تا كاملا خشك شود . بعد ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
كلم برگ ، گل كلم ، كرفس ، هويچ ، سيب ترشي و خيار را نيز ابتدا خوب بشوئيد و خشك كنيد بعد به اندازه مورد نظر خرد كنيد و كنار بگذاريد . ( سعي كنيد تا جاي ممكن اندازه ها يكدست باشند )
بادمجان را با پوست به اندازه دلخواه خرد كنيد و بعد در مقداري سركه به مدت 10 دقيقه با حرارت خيلي كم بجوشانيد .
سركه بادمجانها را دور نريزيد . سير را هم بعد از حبه كردن در همان سركه به مدت 35 دقيقه كمي بجوشانيد تا وقتي ترشي كاملا آماده مصرف شد ، سيرها سفت و خام نمانده باشند .
موسير را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد .
يك سفره تميز پهن كنيد و مواد را كم كم روي آن بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد . در اين مرحله از مخلوط نمك ، فلفل سياه و كمي زرد چوبه مرحله به مرحله به مواد اضافه كنيد و كاملا مواد را مخلوط كنيد .
 
اگر از ادويه ترشي** استفاده ميكنيد در آخر كار ادويه را روي مواد بپاشيد و هم بزنيد .
در ظرف مورد نظر ، مخلوط مواد را بريزيد و بعد سركه قرمز را روي مواد بريزيد تا تمام سطح ظرف را پركند . دقت كنيد كه روي مواد كاملا با سركه پوشانده شود .



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 500
|
امتیاز مطلب : 94
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
پياز 200 گرم
نمك يك قاشق مرباخوري
جوش‌شيرين نصف قاشق چايخوري

کباب لقمه

کباب لقمه

طرز تهيه

ابتدا پياز را رنده كرده و در صافي ريخته و كمي‌ آب آن را مي‌گيريم. بعد با گوشت چرخ‌شده و نمك به مدت ده دقيقه ورز مي‌دهيم. جوش‌شيرين را نيز در همين موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه مي‌دهيم.

به اندازه يك نارنگي از گوشت را برداشته و به سيخ مي‌كشيم و صاف مي‌كنيم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌اي آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سيخ مي‌چسبانيم. براي كباب‌شدن روي آتش ابتدا يك طرف آن را مي‌گذاريم تا مقدار كمي بپزد در اين لحظه آن را سريع پشت و رو مي‌كنيم بعد با حرارت ملايم مي‌پزيم تا مغزپخت شود.سپس گوجه‌ها را هم به سيخ كشيده و كباب مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت دوبار چرخ شده مخلوط گوسفندي و گوساله 500 گرم
پياز يك عدد رنده شده
زعفران آب‌كرده يك قاشق غذاخوري
بيكينگ‌پودر يك قاشق چايخوري
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم

کباب برگ تابه ای

کباب برگ تابه ای

طرز تهيه

ابتدا پياز، گوشت، نمك، فلفل، زعفران و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده كاملا ورز داده و به مدت يك ساعت مايه را درون يخچال قرار مي‌دهيم بعد كف تابه را با روغن، كمي چرب كرده سپس گوشت را درون تابه به قطر نيم‌سانت پهن مي‌كنيم بعد آن را با كفگير چوبي برش مي‌دهيم تا برش‌ها به شكل كباب‌سيخي درآيند بعد ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده تا گوشت پخته و سرخ شود سپس كباب‌ها را برگردانده تا طرف ديگر آنها نيز به خوبي سرخ شوند، آن‌گاه در ظرف مناسب كشيده و اطراف آن را با گوجه و سبزي تزئين مي‌كنيم.




:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 95
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

سينه مرغ يك عدد
سويا سس سه قاشق سوپخوري
آبليمو سه قاشق سوپخوري
زنجبيل يك قاشق مربا‌خوري
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زعفران دم‌كرده به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

طرز تهيه

سينه مرغ را عمودي و به ضخامت يك سانتي‌متر برش مي‌زنيم. سپس همه مواد بجز زرده‌ها را با هم مخلوط كرده و مرغ را به مدت 6 الي 12 ساعت در اين سس استراحت مي‌دهيم بعد از اين مدت گوشت‌ها را به سيخ كشيده و هر دو طرفشان را زرده تخم‌مرغ زده و در تابه تفلون با حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم.

(مي‌توانيد در قسمت ته و سر سيخ‌ها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سيب‌زميني، فلفل دلمه‌اي، گوجه‌فرنگي و... استفاده كنيد.)



:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ گوشت راسته یا فیله: یک کیلو و نیم
▪ روغن زیتون: نصف فنجان
▪ پیاز: ۳ تا ۴ عدد
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه


گوشت را به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کنید، پیاز را رنده کرده و با فلفل و روغن زیتون و گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بکشید و با کارد کمی روغن روی آن بکوبید و با حرارت ملایم آن را کباب کنید کباب نباید زیاد خشک شود، سپس کباب ها را در دیس کشیده و روی آن نمک بپاشید و کمی کره روی آن بگذارید.



:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 98
|
تعداد امتیازدهندگان : 30
|
مجموع امتیاز : 30
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهيه رب نارنج


براي اينكه نارنج تلخ نشود ،پوست نارنج را از وسط به صورت يك نوار مي بريم و بعد

نارنج را از وسط نصف مي كنيم و آب آن را مي گيريم و صاف مي كنيم سپس آن را مي

جوشانيم تا غليظ شود .وقتي سرد شد آن را درون شيشه مي ريزيم و در جاي خنك

مي ريزيم .


امتحانش ضرر ندارد.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 491
|
امتیاز مطلب : 125
|
تعداد امتیازدهندگان : 35
|
مجموع امتیاز : 35
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگي‌ها را مي‌شوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوري‌كه

پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم

تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوش‌هاي آخر به اندازه كافي به آن نمك مي‌زنيم . پس از آنكه رب

كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر مي‌داريم و مي‌گذاريم سرد شود. سپس رب را داخل

شيشه مي‌ريزيم و درب شيشه را مي‌بنديم و در جاي خنك قرار مي‌دهيم. بهترين طريق براي تهيه

رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه مي‌شوند مزه ترشيدگي پيدا مي‌كند و

در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده مي‌شوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم

بزنيم تا ته نگيرد.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهيه رب انار :


انار ها را مي شوييم و دانه مي كنيم و آب آن را مي گيريم و مي جوشانيم تا غليظ شوند.


بعد در شيشه ريخته و درب آن را محكم مي بنديم و در جاي خنكنگه مي داريم .


نكته:از رب انار در فسنجان استفاده مي شود.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

- سینه مرغ 3 پیمانه

- نخود فرنگی پخته یک پیمانه(یا ذرت یا هردو)

- فلفل دلمه ای خلال شده یک پیمانه

- فلفل قرمز دلمه ای 2/1 پیمانه

- کنسرو قارچ 2 پیمانه

- تخم مرع سفت آب پز 3 عدد

- گوجه فرنگی سفت 3 عدد

- سس مایونز 2/1 پیمانه

- آبلیمو 4/1 پیمانه

- خامه 2/1 پیمانه

- نمک و فلفل یه میزان لازم

- پیازچه خرد شده 2 ق.غ

- شبت خرد شده 2ق.غ

 سالاد مرغ و قارچ


طرز تهیه

ابتدا سس مایونز و خامه ونمک و فلفل را مخلوط کرده، آبلیمو را اضافه می کنیم سپس فلفل سبز و قرمز دلمه ای و نخود فرنگی را اضافه می کنیم سینه مرغ را که پخته و خرد کرده ایم به مواد بالا اضافه کرده تمام مواد را با همم کاملاً مخلوط می کنیم بعد کنسرو قارچ را اضافه می کنیم (به جای کنسروقارچ می توان از قارچ سرخ شده استفاده کرد) در آخر گوچه فرنگی ، پیازچه و شبت خرد کرده را بههمراه تخم مرغ خرد شده به سالاد اضافه می کنیم. سالاد رادر ظرف مورد نظر قرار داده تزئین و سرو کنید.



:: موضوعات مرتبط: سالاد ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 39
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تربچه 15 عدد
پيازچه 15 شاخه
كاهو پنج برگ
كلم ريز خرد شده ده قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
خيار يك عدد
گوجه يك عدد
فلفل‌دلمه‌اي يك عدد
آبليمو و سركه به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

سالاد مدیترانه ای

طرز تهيه

 تمامي مواد ذكر شده به صورت نگيني خرد مي‌شود و سس سالاد كه از مخلوط آبليمو و سركه به صورت نصف به نصف تشكيل شده برروي مخلوط فوق ريخته مي‌شود. سالاد بايد به مدت يك ساعت در يخچال بماند و بعد سرو شود.اين سالاد كاملا رژيمي است.



:: موضوعات مرتبط: سالاد ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 359
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) ۵/۱ کیلو
▪ برنج ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز متوسط ۱ عدد
▪ نخود ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
▪ آرد برنج ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ دوغ ۴ کیلو
▪ ترخان خشک ۲۵ گرم
▪ فلفل سبز و قرمز تند ۲ عدد
▪ پیاز داغ جهت تزیین
▪ نمک و فلفل به مقدار لازم
▪ زرد چوبه کمی برای گوشت چرخ کرده
▪ روغن ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه


۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .
۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .
۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .
۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید .

 



:: موضوعات مرتبط: انواع آش , ,
:: بازدید از این مطلب : 353
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

سبزي آش يك كيلوگرم
آب گوجه‌فرنگي شش پيمانه
لوبياچيتي پخته‌شده يك پيمانه
فلفل دلمه‌اي و هویج نگيني‌شده از هر کئدام نصف پيمانه
آبغوره 1/4 پيمانه
سير داغ دو قاشق غذاخوري
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
فلفل سياه، قرمز، نمك و زردچوبه و رشته آش به ميزان لازم

آش گوجه

آش گوجه

طرز تهيه

سبزي، آب گوجه‌فرنگي، دو ليوان آب، هويج و فلفل دلمه‌اي را به همراه روغن مي‌‌پزيم. در هنگام پخت فلفل، نمك و زردچوبه را اضافه كرده و سير داغ و لوبيا چيتي را نيز مي‌‌افزاييم.

در اواخر پخت رشته را نيز افزوده و هنگام خاموش كردن آبغوره را مي‌‌ريزيم. اين آش كمي تند بوده و در هر استان به سبك خودشان پخته مي‌‌شود. در صورت تمايل مي‌‌توان از عدس، نخود، پياز و نعنا داغ استفاده كرد.



:: موضوعات مرتبط: انواع آش , ,
:: بازدید از این مطلب : 201
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت گوسفندي 500 گرم
آلو خورشي 200 گرم
بِه 300 گرم
روغن مايع 100 گرم
لپه 150 گرم
پياز سرخ‌شده يك پيمانه
شكر دو قاشق سوپخوري
رب گوجه‌فرنگي 100 گرم
نمك، فلفل و دارچين به ميزان لازم

خورش به

خورش به

طرز تهيه

ابتدا گوشت خردكرده را خوب مي‌شوييم و با مقداري روغن مايع همراه با پياز داغ تفت مي‌دهيم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقيقه حرارت مي‌دهيم و رب و ادويه‌ را اضافه مي‌كنيم. مي‌گذاريم با حرارت ملايم پخته شود، بِه را اضافه كرده و آلوي خيس شده را نيز به مواد مي‌افزاييم تا زماني كه خوب بپزد. شكر و آبليمو زده و به مدت يك ربع آرام مي‌جوشانيم تا طعم آلو و آبليمو داخل خورش برود و سپس سرو مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 237
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم برای 6 نفر

:
مرغ پاک کرده=یک عدد در حدود 5/1 کیلوگرم


آلوی خشک=500 گرم


لپه=100 گرم


پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری


زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری


شکر=2 قاشق سوپخوری


نمک=به مقدار کافی


طرز تهیه:

آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم نیم پز شود

کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له

نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم با شکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می

کشیم. ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز

سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.



:: موضوعات مرتبط: انواع خورشت , ,
:: بازدید از این مطلب : 245
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تخم‌مرغ شش عدد
آرد سفيد 150 گرم
آب‌جوش دو قاشق غذاخوري
شكر 150 گرم
وانيل نصف قاشق چايخوري
بيكينگ‌پودر يك قاشق مرباخوري

کیک خامه ای با مارمالاد

کیک خامه ای با مارمالاد

طرز تهيه

ابتدا زرده و سفيده تخم‌مرغ را جدا كرده، سفيده را هم مي‌‌زنيم و زرده را در ظرفي جداگانه با شكر مخلوط مي‌‌كنيم تا به صورت كرم رنگ در بيايد، وانيل را اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم. آب‌جوش و سفيده را به مواد اضافه كرده، آرام هم مي‌‌زنيم. بيكينگ‌پودر و آرد سفيد الك شده را افزوده و هم مي‌‌زنيم. مواد را داخل قالبي كه در آن كاغذ روغني گذاشته‌ايم ريخته و در فري كه يك ربع قبل روي درجه 180 سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌‌گذاريم. بعد از 20 دقيقه كيك را امتحان مي‌‌كنيم تا پخته باشد. كيك را از فر خارج مي‌‌كنيم تا سرد شود. بعد از اینکه این کیک اسفنجی آماده شد ،خامه ساده را با پودر شكر و خامه قنادي (شيرين‌شده) به نسبت يك به سه هم مي‌‌زنيم تا فرم بگيرد وقتي كه خامه فرم گرفت كيك را از وسط نصف كرده و روي دو نيمه را خامه مي‌‌زنيم. در وسط كيك مي‌‌توان از كمپوت دلخواه هم استفاده كرد. نيمه دوم را روي قسمتي كه كمپوت را گذاشته‌ايم مي‌‌گذاريم و روي كيك را مارمالاد مي‌‌ماليم.

براي تزئين كيك از خامه قنادي ،خامه ساده ،مارمالاد ،كمپوت (ميوه دلخواه) وپودرشكر استفاده می کنیم.



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 54
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

آموزشگاه           آشپزی       امیر         در         خدمت      شما        

است

در این سایت دستور پخت انواع

دسر

 سالاد

غذاهای ایرانی

غذا های فرنگی و................. وجود دارد

{ تو نظر سنجی ماهم شرکت کنید}



:: بازدید از این مطلب : 569
|
امتیاز مطلب : 58
|
تعداد امتیازدهندگان : 13
|
مجموع امتیاز : 13
تاریخ انتشار : 13 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

لوبيا سبز نيم كيلوگرم
برنج يك كيلوگرم
فيله مرغ پنج عدد
پياز يك عدد
زعفران يك قاشق چايخوري
روغن‌، نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه در صورت تمايل

لوبیا پلو با فیله مرغ

طرز تهيه

ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت مي‌دهيم. سپس فيله‌مرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب مي‌گذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آن‌گاه، برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم، آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چاي‌خوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آن‌گاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آن‌ها را لابه‌لاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن مي‌توانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج چهار پيمانه
گوشت گوسفند 250 گرم
فلفل‌دلمه‌اي رنگي يك عدد
سيب‌زميني يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم

پلوی استانبولی

طرز تهیه

گوشت را ريز خرد كرده و با دو ليوان آب روي حرارت مي‌گذاريم، بعد از پخت كامل، گوشت را از آب‌گوشت جدا مي‌كنيم پياز را ريز خرد كرده و با كره پنج دقيقه تفت مي‌دهيم، سپس فلفل‌دلمه‌اي و سيب‌زميني نگيني و گوشت پخته شده، نمك و فلفل را اضافه كرده و همه‌ مواد را پنج دقيقه تفت مي‌دهيم و در آخر رب گوجه‌فرنگي و برنج را اضافه كرده بعد آب‌گوشت و دو ليوان آب‌داغ را هم مي‌افزاييم. وقتي آب مواد تقريبا كشيده شد مانند كته، دم مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج شش پيمانه
لپه يك و نيم پيمانه
گوشت گوسفندي 750 گرم
پياز يك عدد
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

لپه پلو

لپه پلو

طرز تهيه

گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

( برای ۴ نفر)
▪ برنج ۵۰۰ گرم
▪مرغ پاک کرده ۸۰۰ گرم
▪ روغن
▪ زرشک پاک کرده ۴ قاشق غذاخوری
▪ شکر ۱ قاشق
▪ پیاز درشت ۲ عدد
▪ زعفران ساییده ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم . مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد بطوریکه زیاد له نشود و پس ازپختن به اندازه یک لیوان سر خالی آب داشته باشد . مرغ را می گذاریم سرد شود و بعد استخوانهایش را می گیریم و به قطعات مساوی خرد می کنیم .آب مرغ را از صافی رد کرده زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم نیمی از زعفران و نیمی از روغن را با آب مرغ مخلوط می کنیم و یک جوش می دهیم . زرشک را می شوییم و در صافی می ریزیم که آب آن گرفته شود یک قاشق روغن در تابه می ریزیم تا آب شود . آنگاه زرشک را در روغن کمی سرخ می کنیم شکر را در زرشک می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود . حرارت باید ملایم باشد . برنج را کم کم در دیگ می ریزیم و لای ان قطعات مرغ را می گذاریم دیگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن را می بندیم.
در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی برنج می دهیم و پلو را دم می کنیم .موقع کشیدن دو سه کفگیر برنج بر می داریم وبا بقیه زعفران و نیمی از زرشک مخلوط می کنیم . روغن را آب کرده و روی پلو می دهیم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ برنج ۱ کیلو
▪ روغن ۴ قاشق غذا خوری
▪ عدس ۱ پیمانه
▪ یک قرص نان،
▪ نمک،
▪ کشمش و خرما در صورت دلخواه ،
▪ گوشت ۴۰۰ گرم


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم گوشت را تکه تکه کرده با یکی دوعدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم باید بعد از پختن ۱ لیوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمی نمک بآن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آب گوشت می ریزیم و اماده می گذاریم هسته خرما را می گیریم کشمش را تمیز کرده می شوییم دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد آب نمک برنج را در دیگ میریزیم تا جوش آمده کمی نرم شود عدسها را جداگانه می پزیم . وقتی برنج را آبکش کردیم ته دیگ را چرب کرده و نان را تکه تکه کرده و در دیگ می چینیم برنج را در قابلمه می ریزیم عدس را لا به لای آن در دیگ می پاشیم و گوشت و خرما و کشمش را لا ی آن قرار می دهیم و پلو را دم میکنیم دیگ را روی آتش گذاشته عرق برنج را که گرفتیم ابگوشت زعفرانی را روی برنج می دهیم و مقداری هم روغن روی آن می دهیم و می گذاریم دم بکشد.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم
– سینه مرغ 2 عدد

– پیاز متوسط 1 عدد

– نمک و فلفل به میزان لازم

– برنج 5 پیمانه

– ذرت پخته 1 پیمانه

– نخود فرنگی 1 پیمانه

– قارچ 1 پیمانه

– فلفل دلمه ای حدودا نصف پیمانه

– روغن و زعفران به مقدار لازم

– کنجد بو داده به مقدار لازم

 
طرز تهیه
مرغ ، پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه را مخلوط می کنیم چند ساعت بماند ( سینه بهتر است ) و آنرا درون روغن تفت می دهیم . برنج را آبکش کرده و مرغ را که تفت داده ایم لا به لای برنج به همراه فلفل دلمه ای ، قارچ ، نخود فرنگی و ذرت می ریزیم و کنجد می پاشیم و روی آنرا زعفران و روغن می دهیم تا دم بکشد .

 



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج 400 گرم
گوشت 500 گرم
رشته پلويي 150 گرم
پياز دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده يك قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
زردچوبه، فلفل، دارچين و نمك به ميزان لازم

رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت

طرز تهيه

برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشي كه روي حرارت قرار دارد مي‌ريزيم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نيز به آن اضافه مي‌كنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش مي‌ريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم مي‌كنيم.

گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگي و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. پس از اين‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن مي‌ريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج مي‌ريزيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم براي كيك:
تخم مرغ=4 عدد
وانيل=1 قاشق مرباخوري
بيكينگ پودر=1 قاشق غذاخوري
شير=1 ليوان
آرد=2 ليوان
روغن=1 ليوان
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
پوست ليمو رنده شده=1 قاشق چايخوري
پودر كاكائو=4 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي كرم شكلات:
شير=1 و 2/1 ليوان
شكلات صبحانه=1 ليوان


طرز تهيه:
1. در ظرفي تخم مرغ+وانيل+آبليمو+رنده پوست ليموترش را همزن برقي خوب بزنيد.
2. شكر و روغن را به مواد اضافه كرده خوب هم بزنيد سپس بقيه مواد كيك را به مواد اضافه كرده با قاشق چوبي مواد را هم بزنيد.
3. ظرف مخصوص كيك را چرب كرده كمي آرد بپاشيد سپس مخلوط را در ظرف ريخته و ظرف را به مدت 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد در فري كه از قبل گرم كرده ايد بگذاريد تا كيك بپزد و روي آن طلايي رنگ شود. كيك را ابتدا به مدت نيم ساعت با حرارت پايين و سپس با حرارت بالا بپزيد تا كيك پف كند.
4. براي تهيه كرم شكلات ابتدا شير را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم بگذاريد سپس شكلات صبحانه را به آن اضافه كرده بگذاريد مواد كمي بجوشد .مواد را روي حرارت هم بزنيد تا كمي غليظ شود.
5. كيك را پس از خنك شدن از ظرف خارج كرده روي آن را با قاشق كرم شكلات بكشيد. روي كيك را مي توانيد با بادام خرد شده تزئين كنيد.
6. كيك را در يخچال بگذاريد تا خنك شود.



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 65
|
تعداد امتیازدهندگان : 19
|
مجموع امتیاز : 19
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برای شش تا هشت نفر:
▪ آرد سفید ۱۵۰ گرم
▪ شکر ۱۵۰ گرم
▪ خامه ۲۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ یک عدد
▪ کاکائو یک قاشق سوپخوری
▪ میوه با سلیقه خودتان، کمپوت زردآلو، توت‌فرنگی و کیوی
▪ شیره مربای زردآلو و توت‌فرنگی
▪ پودر نارگیل

کیک میوه

طرز تهیه

ابتدا کرم کیک را تهیه می‌کنید بدین طریق که سفیده و زرده تخم‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می‌زنیم، سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده تخم‌مرغ هم زده شده اضافه می‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شوند. پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می‌گذاریم، پس از آنکه آماده شد، از فر خارج می‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت‌فرنگی به دلخواه کاملا می‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد، سپس کیک را از فر بیرون می‌آورید و با توت‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می‌کنید، یا با هر میوه‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت‌فرنگی می‌توانید از سیب استفاده کنید.

 



:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 17
|
مجموع امتیاز : 17
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

كره نرم‌شده 125 گرم
شير يك چهارم پيمانه
آب پرتقال يك چهارم پيمانه
تخم‌مرغ دو عدد
شكر 3/4 پيمانه
آرد يك‌ونيم پيمانه
بيكينگ‌‌پودر يك‌ونيم قاشق چايخوري
پوست رنده‌شده پرتقال يك قاشق سوپخوري

اين كيك جزو كيك‌هايي است كه سريع آماده مي‌شود. بنابراين همه مواد كيك بايد به دماي محيط رسيده باشد، يعني نيم ساعت خارج از يخچال قرار گيرد سپس استفاده شود.

کیک پرتقالی

کیک پرتقالی

طرز تهيه

همه مواد كيك را از ابتدا تا انتها داخل كاسه همزن ريخته و ابتدا با دور كند همزن مي‌زنيم تا كمي مخلوط شوند، سپس دور همزن را متوسط كرده و مي‌ز‌نيم تا مواد تغيير رنگ دهد. قالب گرد 20 سانتي‌متر قطر را چرب و آردپاشي كرده، مواد را درون آن مي‌ريزيم و در فر 180 سانتي‌گراد حدود 50 دقيقه مي‌پزيم.


مواد لازم رويه

شكر چهار قاشق سوپخوري

آرد ذرت سه قاشق سوپخوري

آب‌ پرتقال دو پيمانه

كره 50 گرم

پوست‌ پرتقال رنده‌شده يك قاشق چايخوري

طرز تهيه رويه

 

همه مواد را به غير از كره در آب پرتقال حل كرده بعد روي حرارت ملايم هم مي‌زنيم تا غليظ شود. آن‌گاه از روي حرارت برداشته و بلافاصله كره و پوست پرتقال رنده‌شده را اضافه كرده و مي‌گذاريم خنك شود.

نكته

1- مي‌توانيم اين كيك را بدون رويه هم سرو كنيم. در اين صورت هم كيك بسيار خوشمزه‌اي مي‌شود.

2- مي‌توانيم مقداري ميوه خشك رنگي را آردي كنيم و در آخر با مواد مخلوط كنيم كه زيباتر شود.




:: موضوعات مرتبط: انواع کیک , ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 77
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد