نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت چرخ‌كرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
پياز 200 گرم
نمك يك قاشق مرباخوري
جوش‌شيرين نصف قاشق چايخوري

کباب لقمه

کباب لقمه

طرز تهيه

ابتدا پياز را رنده كرده و در صافي ريخته و كمي‌ آب آن را مي‌گيريم. بعد با گوشت چرخ‌شده و نمك به مدت ده دقيقه ورز مي‌دهيم. جوش‌شيرين را نيز در همين موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه مي‌دهيم.

به اندازه يك نارنگي از گوشت را برداشته و به سيخ مي‌كشيم و صاف مي‌كنيم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌اي آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سيخ مي‌چسبانيم. براي كباب‌شدن روي آتش ابتدا يك طرف آن را مي‌گذاريم تا مقدار كمي بپزد در اين لحظه آن را سريع پشت و رو مي‌كنيم بعد با حرارت ملايم مي‌پزيم تا مغزپخت شود.سپس گوجه‌ها را هم به سيخ كشيده و كباب مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 391
|
امتیاز مطلب : 47
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت دوبار چرخ شده مخلوط گوسفندي و گوساله 500 گرم
پياز يك عدد رنده شده
زعفران آب‌كرده يك قاشق غذاخوري
بيكينگ‌پودر يك قاشق چايخوري
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم

کباب برگ تابه ای

کباب برگ تابه ای

طرز تهيه

ابتدا پياز، گوشت، نمك، فلفل، زعفران و بيكينگ‌پودر را با هم مخلوط كرده كاملا ورز داده و به مدت يك ساعت مايه را درون يخچال قرار مي‌دهيم بعد كف تابه را با روغن، كمي چرب كرده سپس گوشت را درون تابه به قطر نيم‌سانت پهن مي‌كنيم بعد آن را با كفگير چوبي برش مي‌دهيم تا برش‌ها به شكل كباب‌سيخي درآيند بعد ظرف را روي حرارت ملايم قرار داده تا گوشت پخته و سرخ شود سپس كباب‌ها را برگردانده تا طرف ديگر آنها نيز به خوبي سرخ شوند، آن‌گاه در ظرف مناسب كشيده و اطراف آن را با گوجه و سبزي تزئين مي‌كنيم.




:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 367
|
امتیاز مطلب : 95
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

سينه مرغ يك عدد
سويا سس سه قاشق سوپخوري
آبليمو سه قاشق سوپخوري
زنجبيل يك قاشق مربا‌خوري
زرده تخم‌مرغ دو عدد
زعفران دم‌كرده به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم

جوجه کباب تابه ای

جوجه کباب تابه ای

طرز تهيه

سينه مرغ را عمودي و به ضخامت يك سانتي‌متر برش مي‌زنيم. سپس همه مواد بجز زرده‌ها را با هم مخلوط كرده و مرغ را به مدت 6 الي 12 ساعت در اين سس استراحت مي‌دهيم بعد از اين مدت گوشت‌ها را به سيخ كشيده و هر دو طرفشان را زرده تخم‌مرغ زده و در تابه تفلون با حرارت ملايم سرخ مي‌كنيم.

(مي‌توانيد در قسمت ته و سر سيخ‌ها از مواد دلخواه مانند؛ قارچ، سيب‌زميني، فلفل دلمه‌اي، گوجه‌فرنگي و... استفاده كنيد.)



:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ گوشت راسته یا فیله: یک کیلو و نیم
▪ روغن زیتون: نصف فنجان
▪ پیاز: ۳ تا ۴ عدد
▪ نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه


گوشت را به قطر ۲ سانتی متر تکه تکه کنید، پیاز را رنده کرده و با فلفل و روغن زیتون و گوشت به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.بعد از گذشت ۲۴ ساعت گوشت ها را به سیخ بکشید و با کارد کمی روغن روی آن بکوبید و با حرارت ملایم آن را کباب کنید کباب نباید زیاد خشک شود، سپس کباب ها را در دیس کشیده و روی آن نمک بپاشید و کمی کره روی آن بگذارید.



:: موضوعات مرتبط: انواع کباب , ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 98
|
تعداد امتیازدهندگان : 30
|
مجموع امتیاز : 30
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد