نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

تمبر هندی 1 بسته
موسیر 50 گرم
هویج 3 عدد
خیار 3 عدد
رب انار ترش 1 لیوان
بادمجان متوسط 3 عدد
سیر 1 بوته
کرفس 2 -3 شاخه
گل کلم 1 کیلو
فلفل سبز ریز50 گرم
ادویه ترشی 1-2 ق . س (سوپخوری)
گوجه فرنگی کال 5 عدد
اب گوجه فرنگی غلیظ 1 لیوان
سبزی معطر(نعناع. گشنیز،مرزه و ترخون)

طرز تهیه

فلفل سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک میجوشانیم تا کمی نرم شودو درون یک صافی ریخته ،تمبر هندی را درون ظرفی ریخته سرکه رویش ریخته و هم میزنیم تا هسته ان جدا شود و در صافی ریخت گوجه ها را نگینی خرد کرده و سیرها و سیب زمین ها و هویج را ریز خرد کرده همه مواد را با هم مخلوط کرده و در ظرف مورد نظر میریزیم



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 501
|
امتیاز مطلب : 40
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

موارد لازم

سرکه نیم کیلیو
نمک  :   قدری
آب لیموترش  :  ۰.۵ لیتر
انبه  :  ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم
زعفران  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
هل  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
دارچین  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
خاک قند  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
چون معمولاً انبه خشک در دسترس می‌باشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به طریق ذیل عمل می‌کنیم:
انبه را یک شب در آب لیمو حل می‌کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می‌نمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه می‌کنیم، مقدار خاک قند و سایر ادویه‌جات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست داریم می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
بعد سرکه را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد.



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 491
|
امتیاز مطلب : 44
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

خیار ریز و قلمی 20 عدد
آب 2 لیتر
نمک 4/3 لیوان
جعفری،ریحان،ترخون 200 گرم
سیر 15 تا 20 حبه
فلفل قرمز تند تعدادی
تخم گشنیز نکوبیده 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت

بردارید و بگذارید خنک شود و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،فلفل و حبه های

سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه تخم گشنیز نکوبیده را بریزید و از محلول آب و نمک روی خیارها را پر کنید تا

کاملا سطح خیارها را بپوشاند. سپس کاملا شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط خانه قرار دهید. بعد از 4 تا 7 روز

خیارشورها آماده است. بعد از آماده شدن شیشه را درون یخچال نگه داری کنید. خیارشور اگر در هنگام عمل آوری در

سایه نگهداری شود رنگ آن سبز می ماند ولی اگر ظرف خیارشور را در مجاورت نور خورشید قرار بدهیم رنگ آن روشن

می شود.



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 90
|
تعداد امتیازدهندگان : 28
|
مجموع امتیاز : 28
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گل كلم  يك كيلو و نيم
كلم برگ سفيد  نيم كيلو
سبزي معطر * پاك شده  نيم كيلو
كرفس خرد شده  نيم كيلو
هويچ خرد شده  نيم كيلو
سير  به دلخواه
فلفل قلمي سبز تند  200 گرم
بادمجان  يك كيلو
پياز ريز  300 گرم
موسير  100 گرم
سيب ترشي  نيم كيلو
نمك ، فلفل سياه ، زردچوبه  روي هم 1 ليوان پر
ادويه ترشي **  به دلخواه
سركه قرمز  به مقدار لازم
خيار  200 گرم

طرز تهيه

سبزي را پاك كنيد و خوب بشوئيد و بگذاريد تا كاملا خشك شود . بعد ريز خرد كنيد و كنار بگذاريد .
كلم برگ ، گل كلم ، كرفس ، هويچ ، سيب ترشي و خيار را نيز ابتدا خوب بشوئيد و خشك كنيد بعد به اندازه مورد نظر خرد كنيد و كنار بگذاريد . ( سعي كنيد تا جاي ممكن اندازه ها يكدست باشند )
بادمجان را با پوست به اندازه دلخواه خرد كنيد و بعد در مقداري سركه به مدت 10 دقيقه با حرارت خيلي كم بجوشانيد .
سركه بادمجانها را دور نريزيد . سير را هم بعد از حبه كردن در همان سركه به مدت 35 دقيقه كمي بجوشانيد تا وقتي ترشي كاملا آماده مصرف شد ، سيرها سفت و خام نمانده باشند .
موسير را از شب قبل خيس كنيد و چند بار آب آن را عوض كنيد .
يك سفره تميز پهن كنيد و مواد را كم كم روي آن بريزيد و خوب با هم مخلوط كنيد . در اين مرحله از مخلوط نمك ، فلفل سياه و كمي زرد چوبه مرحله به مرحله به مواد اضافه كنيد و كاملا مواد را مخلوط كنيد .
 
اگر از ادويه ترشي** استفاده ميكنيد در آخر كار ادويه را روي مواد بپاشيد و هم بزنيد .
در ظرف مورد نظر ، مخلوط مواد را بريزيد و بعد سركه قرمز را روي مواد بريزيد تا تمام سطح ظرف را پركند . دقت كنيد كه روي مواد كاملا با سركه پوشانده شود .



:: موضوعات مرتبط: ترشی ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 499
|
امتیاز مطلب : 94
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد