طرز تهیه رب گوجه فرنگی
گوجه فرنگيها را ميشوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوريكه
پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم
تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوشهاي آخر به اندازه كافي به آن نمك ميزنيم . پس از آنكه رب
كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر ميداريم و ميگذاريم سرد شود. سپس رب را داخل
شيشه ميريزيم و درب شيشه را ميبنديم و در جاي خنك قرار ميدهيم. بهترين طريق براي تهيه
رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه ميشوند مزه ترشيدگي پيدا ميكند و
در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده ميشوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم
بزنيم تا ته نگيرد.
:: موضوعات مرتبط:
رب ها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29