نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهيه رب نارنج


براي اينكه نارنج تلخ نشود ،پوست نارنج را از وسط به صورت يك نوار مي بريم و بعد

نارنج را از وسط نصف مي كنيم و آب آن را مي گيريم و صاف مي كنيم سپس آن را مي

جوشانيم تا غليظ شود .وقتي سرد شد آن را درون شيشه مي ريزيم و در جاي خنك

مي ريزيم .


امتحانش ضرر ندارد.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 491
|
امتیاز مطلب : 125
|
تعداد امتیازدهندگان : 35
|
مجموع امتیاز : 35
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

گوجه فرنگي‌ها را مي‌شوييم. از ماشين يا چرخ مخصوص آب گرفتن گوجه فرنگي رد كرده طوري‌كه

پوست و تخم آن گرفته شود. آب گوجه فرنگي را در ظرف بزرگي مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم

تا بجوشد و مايه غليظ شود. در جوش‌هاي آخر به اندازه كافي به آن نمك مي‌زنيم . پس از آنكه رب

كاملاً غليظ شد از روي حرارت رب را بر مي‌داريم و مي‌گذاريم سرد شود. سپس رب را داخل

شيشه مي‌ريزيم و درب شيشه را مي‌بنديم و در جاي خنك قرار مي‌دهيم. بهترين طريق براي تهيه

رب گوجه فرنگي پختن آن است. ربهايي كه در آفتاب تهيه مي‌شوند مزه ترشيدگي پيدا مي‌كند و

در هواي آزاد با مواد خارجي آلوده مي‌شوند. حرارت زير رب نبايد زياد باشد. رب را بايد مرتب هم

بزنيم تا ته نگيرد.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 424
|
امتیاز مطلب : 93
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

طرز تهيه رب انار :


انار ها را مي شوييم و دانه مي كنيم و آب آن را مي گيريم و مي جوشانيم تا غليظ شوند.


بعد در شيشه ريخته و درب آن را محكم مي بنديم و در جاي خنكنگه مي داريم .


نكته:از رب انار در فسنجان استفاده مي شود.



:: موضوعات مرتبط: رب ها , ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 12 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد