نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

آرد دو پيمانه
ماست دو قاشق سوپخوري
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل و آب ولرم به ميزان لازم
پياز دو عدد
گوشت مرغ 300 گرم
جعفري خردشده يك تا دو قاشق سوپخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم

سمبوسه مرغ

سمبوسه مرغ

طرز تهيه

پيازها را خرد كرده و در روغن كمي تفت مي‌‌دهيم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پياز اضافه مي‌‌كنيم و نمك، فلفل و جعفري خردشده را هم با مواد مخلوط مي‌‌كنيم تا به خورد هم بروند.

در ظرف ديگري آرد، روغن مايع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زماني كه خمير به دست نچسبد اضافه مي‌‌كنيم تا خمير يك‌دستي به دست آيد. بعد در يك سطح آرد پاشيده و خمير را با وردنه باز مي‌‌كنيم و با ليوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمي گذاشته و لبه‌هاي خمير را با چنگال كاملا مي‌‌بنديم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ مي‌‌كنيم.




:: موضوعات مرتبط: انواع ساندویچ , ,
:: بازدید از این مطلب : 941
|
امتیاز مطلب : 496
|
تعداد امتیازدهندگان : 226
|
مجموع امتیاز : 226
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

گوشت گوساله - 100 گرم
پياز - يك عدد
رب گوجه‌فرنگي - 30 گرم
عصاره‌ي گوشت - نصف يك قرص
آب - نصف ليوان
گوجه خرد شده - به ميزان لازم
روغن - به ميزان لازم
كاهو - به ميزان لازم
نمك و فلفل و آبليمو - به ميزان لازم

روست بیف

روست بیف

طرز تهيه

ابتدا پياز و گوشت را با هم تفت مي‌دهيم تا كمي طلايي شود، سپس رب گوجه‌فرنگي و گوجه‌ خرد شده را با آن تفت مي‌دهيم و عصاره‌ گوشت را داخل نصف ليوان آب حل كرده و روي مواد مي‌ريزيم و به آن فلفل سياه و آبليمو و نمك افزوده، روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا خوب غليظ و با قوام شود، سپس داخل نان باگت ريخته و با كاهو سرو مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: انواع ساندویچ , ,
:: بازدید از این مطلب : 588
|
امتیاز مطلب : 96
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29
تاریخ انتشار : 13 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد